fredag 7 oktober 2011

Snuvad på konfektenI går skänkte jag en tia till Världens Barn för att tävla om Ebba von Sydows lyxlåda med parfymer, choklad, halsband, kokbok och nagellack. Tänkte att det kunde vara en mysig höstpresent till mig själv.

Alldeles nyss blev jag uppringd av Gokväll på Svt för att jag kunde vinna den. MEN, det var en fråga till och det är var man skänker pengarna, alltså vilken organisation ingår Världens Barn i. Som har det kända insamlingskontot  90 1950 - 6. Jag blev helt ställd då jag precis hade tagit en liten tupplur och inte hade datorn på (och kunde fuska). Har ett fadderbarn via Sos, så visste att det inte var svaret.

Så jag svarar Röda Korset. Hör hur kvinnan i luren blir tyst och slänger då in Rädda barnen också. Det är såklart Radiohjälpen, vilket jag nu aldrig kommer att glömma. Så något lärde jag mig i alla fall. Skulle såklart ha förberett mig bättre, då jag brukar ha tur i såna här tävlingar. En gång vann jag 4000 kronor när jag ringde in till tv3. Det köpte jag en soffa för.

Jaja. Ska inte gräma mig. Någon annan kommer bli glad för ebbas låda.
Och det är ju pengarna till barnen som är det viktiga!

3 kommentarer:

Maria sa...

Osis! Jag skulle förmodligen inte ha kommit på det heller, trots att man hört det tusentals gånger.

Anonym sa...

Jag skulle förmodligen förväxlat Radiohjälpen med Radiotjänst i Kiruna... Jag är framme i Bangalore nu och det är helt fantastiskt! Lång resa med tomatjuice i Ryssland och galen mopedtur i Indien. Allt känns som en film. Nu får ni ladda ner Skype så vi kan ha prata! :) Ta hand om er ordentligt!
/Naresh

annas paraply sa...

Vad härligt att allt känns som en film Naresh! Vi ska fixa Skype snart! Ät inte för mycket chili-pickles nu och ta hand om dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...